easter saturday

tan lines, floral prints and cosy sweats

picmonkey-collage dsc_1902
Zulu and Zephyr bikini HERE, HERE and HERE / White joggers HERE
______________________________
Hej piger <3 Har fået en del forspørgsler på, denne SÅ fine bikinioverdel, jeg viste på min instagramprofil tidligere på ugen. Jeg tænkte derfor, at den fortjente lidt opmærksomhed her på bloggen også, da den jo bare er SÅ fin! Jeg fandt den hos ASOS og var solgt med det samme. Den er fra et af mine favorit, badetøjsmærker Zulu & Zephyr, der bl.a. forhandles hos ASOS, som vidst er den eneste side, vi fra Europa kan shoppe mærket, uden at skulle betale told, eller i hvertfald risikere det. Jeg har flere bikinier derfra og de ryger så hurtigt hos ASOS, men bliver også løbende fyldt op i størrelserne, så man skal holde sig opdateret.

Jeg synes i hvertfald at pasformen og printet, er så fint! Lige mine farver <3 Herudover, har jeg været vildt glad for mine hvide joggers, her henover påsken, hvor jeg virkelig har været iført hyggetøjet en del tid ;-) Haha <3 Vi skrives senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

easter saturday