Americandreams

Talk that talk

DSC_1177Hello lovelies! Jeg håber I har nydt Jeres weekend, hvilket jeg i den grad har. Lige nu har jeg netop aflever 3 store afleveringer, hvilket er så rart at have ude af hovedet – kender I ikke de der afleveringer, som bare stresser helt vildt? Så jeg er en meget fri, og letter pige nu – som bare glæder sig sindssygt meget til sommerferie, eller nærmere læseferien – hihi, så længe man kan hygge med venner, veninder og bruge en masse tid i solen. Er der nogle af Jer, skal til eksamenen nu her? Hvis ja, må I alle have held og lykke!

Senere idag regner jeg med at ‘My Closet’ bliver opdateret med nyt tøj til salg, samt den fineste sommerkjole. Måske kommer min spørgerunde også op, det håber jeg virkelig på. På billederne kan I se den fineste top, jeg købte i forrige uge fra ZARA – den er så smuk og helt perfekt til byen. Jeg skal nok poste nogle bedre billeder snarest, hvad skal I lave idag? Kys!
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Americandreams