NEIGBOURHOOD

Talk that talk

DSC_5350 IMG_4927 IMG_4995Hej søde piger, har helt glemt at vise Jer denne fine sag fra ASOS, som jeg modtog for 1-2 uger siden – og den er altså så fin! Det vilde ved denne top er at den altså kun koster 97 kr. og ja, jeg tænkte også WHAT! Helt vildt billigt, men den er selvfølgelig også ret basic, men stadig fin. Der er desværre kun store størrelser tilbage, men jeg synes bestemt ikke de er store i det, da min er UK12 svarende til str. 40 – den er bare fin og oversize, og det kan jeg egentlig meget godt lide. Jeg har brugt den i disse varme dage, som kjole og tænker den er perfekt til sommerferien – da den vil egne sig godt til at tage over sig på stranden. I kan finde den lige her. Jeg skriver måske igen senere, hvis ikke må I have en dejlig aften <3
Love Caroline

 

6 kommentarer

 • Anonym

  Hej Caroline.

  Hvordan ville du ellers style den – hvis ikke man vil bruge den som kjole?

  – evt noget hvis man vil skjule sine skuldre? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Caroline.
  Rigtig fine billeder du får taget! :-) Er blevet super vild med din stil, eftersom det ikke udelukkende er tøj fra Buch mere. Det ville være fedt hvis du lavede flere personlige indlæg, fx med flere billeder fra din dag med dine veninder, osv. osv. Altså flere billeder ude, og ikke kun poseringsbilleder derhjemme. (Ikke at der er noget galt med dem, men mener at der kan være lidt mere variation) Det ville gøre din blog endnu mere spændende at læse! ;-)

  Jeg har lige to vidt forskellige spørgsmål, hehe. Jeg kan se at du har en MacBook Air – men hvad gør du, når du skal se DVD på den? Hvis du bruger et “usb-cd-rom” vil du så ikke give et link til den?
  Derudover tænkte jeg på, om du kan anbefale en god bodylotion og ansigtscream? På forhånd tak!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Anonym <3

   Tusind, tusind tak! Er rigtig glad for at du kan lide bloggen og min stil, efter jeg ikke længere arbejder i Buch – det betyder meget! Jeg poster mange billeder på instagram, men vil selvfølgelig gerne poste endnu flere med veninderne – kan godt forstå hvad du mener <3

   Jeg ser aldrig DVD på min Mac, eftersom den ikke kan spille dem selvfølgelig – dette skyldes også at jeg sjælendt ser film alene, så sker det altid i stuen eller på min iPad <3

   Jeg bruger ansigtscreme fra Tromborg som er super lækker, men tænker at lave et makeup- og hudpleje indlæg imorgen eller en af de kommende dage. Bodylotion synes jeg at Chanel har nogle super lækre af <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Må vi ikke snart se nogen billeder af din søde nye hund? <3 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

NEIGBOURHOOD