KICKSTART YOUR SUMMERBODY WITH A CLEANSE

TALK THAT HAIRTALK LADIES

PicMonkey Collage
Hej piger! Åh hvor er det bare indimellem svært at koncentrere sig om at få læst op synes jeg, særligt når mange fra min klasse og veninder generelt idag og igår har været oppe i deres næstsidste eksamenen og jeg stadig skal vente en lille uges tid (samt læse en hel del mere….) ØV altså! Men jeg er færdig lige om lidt og nu handler det bare om at gøre mit bedst og få overstået de sidste eksamener, som jeg håber kommer til at gå godt. Jeg har dog i år, virkelig prøvet at sætte tingene i perspektiv for mig selv, og ikke sat mine forventninger for højt. Jeg vcd allerede nu, at jeg har gjort mit bedst igennem disse 3 år på handelsskolen og ligemeget hvordan min sidste eksamener går, kommer ud med et højt snit. Men ej hvor jeg glæder mig nu!

Imorgen skal jeg have en lille pause fra læsningen og skal ind til min søde frisør i Stylebox Lyngby, Stine Mai – hvilket jeg glæder mig helt vildt til! Det bliver så rart at få klippet min spidser og frisket farven en smule op, det gør altid en rigtig stor forskel lige at få frisket håret op synes jeg. Jeg tænker lidt at få både lidt mørkere og lysere nuancer i det, for at skabe en ombre-effekt og give det lidt spil. I skal nok få det hele at se imorgen, når det er blevet gjort fint. Herudover har jeg en masse nye produkter jeg glæder mig til at fortælle jer om, nemlig Maria Nilas nye, HEAL-serie – den kommer I til at høre mere om de kommende dage. Stay tuned <3

4 kommentarer

 • malene

  hej caroline.

  har du extensions i dit hår? i så fald hvilken metode og hvor får du det lavet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej Malene <3 Nej, det er mit eget.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Hvad er priserne for striber hos Amalie Lind?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Det varierer ift hårets længde, farve mv. – men skriv til hende.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KICKSTART YOUR SUMMERBODY WITH A CLEANSE