TODAY I'M WEARING ....

TAKE YOUR TIME

Hej søde piger. Lige om lidt smutter jeg på arbejde, og når jeg kommer hjem skal jeg have laver nogle lektier. Søndag smutter jeg også på arbejde, så det bliver ikke til det helt store blogging her i weekenden. Men jeg har selvfølgelig lavet nogle indlæg klar til jer. Udover lektier imorgen, skal jeg have taget en masse billeder, så jeg kan fylde næste uge, hvor jeg som sagt ikke er hjemme. :-)
Jeg købte forleden dag et fint iPhone cover fra Sofie Schnoor – som er lavet af slangeskind. Det passer til alt mit tøj, og ser rigtig flot og gennemført ud på mobilen. Udover det købte jeg et fint armbånd med guld dødnigngehoveder og koralfarvet perler, jeg er vild med den fine koralfarve, og det kommer til at se fantastisk ud på en solbrun hud. I må have en dejlig dag <3 Kys!

4 kommentarer

 • Hvor har du købt det fine armbånd? btw. din blog er viiiirkelig fin, din stil er så unik. Den afspejler dig virkelig godt. Håber du vil tjekke min blog udpriiicetag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er alletiders skønneste iphone etui – har det nemlig også selv :) Men faktisk vil jeg anbefale dig at købe sådan noget gel man bruger til at behandle slangeskind med, så holder den bedre. Jeg fik det nemlig ikke brugt til mig, og købte den omkring juletid, der er allerede slitage på skinden der kan ses tydeligt. Tror det kunne være undgået hvis jeg havde plejet det. Var bare lige et tip :)KH Camilla, http://www.NativePassion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor kan man købe iphone coveret henne?? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TODAY I'M WEARING ....