CHANGES IS MY BEDROOM

take a break

picmonkey-imageGodmorgen <3 Sikke nogle dage jeg har haft denne uge, puha, men tror alt er ved at falde på plads og jeg snart kan dele alle de ændringer der er sket. Idag har jeg dog en skøn dag forude, jeg skal bl.a. have sendt en masse pakker afsted, til alle jer, der har købt noget af mit tøj fra min Instagramprofil og salgsside. Det er så dejligt, at I får glæde af noget af alt mit tøj og sko <3 Herefter skal jeg til nogle møder inde i byen, mødes med min søde fotograf Anders og skyde nogle billeder og ses med en veninde senere. Så ja, det kan jo kun blive en dejlig dag! Har I nogle spændende planer?

Idag ville jeg lige vise jer, min nye bluse fra ASOS, som jeg havde havde de helt store forventninger til, men overraskede mig positivt. Det er denne basic bluse i en camel-meleret farvet med v-hals, der bare er vildt fin og meget enkel. Jeg synes jeg havde manglet lidt nogle basic items, som kunne styles til alt og der har dette, altså været et rigtig godt køb synes jeg. Den er vildt blød og behagelig at have på og så synes jeg den er så flot i farven og looket. Den koster 140 kroner og kan findes online lige her! Ha’ en rigtig dejlig dag, vi skrives ved senere <3

indlæg skrevet i samarbejde med ASOS

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CHANGES IS MY BEDROOM