tan lines, floral prints and cosy sweats

SYMPHONY

picmonkey-collage1 picmonkey-image
Black tracksuit HERE / Green tracksuit HERE / Taupe tracksuit HERE / Blue skirt HERE / Black denimskirt HERE
___________________________________________
Hej piger <3 Jeg håber I har nydt påsken i fulde drag! Jeg brugte dagen på absolut ingenting igår, det er noget jeg har rigtig svært ved, men tror det er sundt indimellem og have en hel dag, uden de helt store planer eller gøremål. Det hjalp lidt på det, at få Christoffer hjem, så vi brugte det meste af tiden på sofaen og var tidligt i seng. Nu er jeg dog så klar på en ny uge og har SÅ mange spændende ting coming up. Jeg glæder mig helt vildt, til at introducerer jer for dem alle!

Lige til at begynde med, ville jeg vise jer nogle super fund, jeg har fundet hos MissGuided. Jeg har længe ledt efter nogle fine tracksuits, jeg kan tillade mig at gå ud i og som er behagelig at have på. Det er faktisk virkelig svært, at finde nogle helt enkle og fine, og eftersom jeg er blevet træt af mit Calvin Klein, blev jeg SÅ glad, da jeg faldt over disse hos MissGuided. De fås i en masse farver, min favoritter er de 3 udvalgte; sort, taupe og det grønne. Jeg kan næsten ikke vælge mellem dem ;-)

Sidst men ikke mindst, faldt jeg over to fine nederdele, der begge er helt enkle og kan sammensættes til det meste. Den mørke navy-blå blomstret nederdel er virkelig fin og lidt finere, end den helt enkle denim-nederdel. Begge er alligevel to gode og sikre køb synes jeg <3 Vi skrives senere, rigtig god dag!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

tan lines, floral prints and cosy sweats