Time for a new bed?

Sweet potatoes fries

P3090205 P3090211Hej piger <3 Har faktisk aldrig fået delt denne opskrift med jer, som er en af mine yndlings, når det kommer til aftensmad-tilbehør. Jeg spiser det så tit jeg kan og især hvis jeg har tømmermænd, craver jeg disse. Jeg har de sidste par gange, hvor jeg har spist dem, drysset lidt kartoffelkrydderi fra Urtekram på, som gav dem en saltet og krydret smag – så godt altså!

Det er faktisk rimelig simpelt at lave disse fritter, da det  blot kræver nogle søde kartofler, en ovn og eventuelt den lækre krydderblandning. Jeg plejer at give dem ca 40 min ved 200 grader, eller 180 – det afhænger lidt af den pågældende ovn. Søde kartofler er ifølge mig, meeget lækrere end almindelige, på de fleste måder i hvertfald – et andet lille + er at søde kartofler indeholder 3 gange så meget protein, som almindelige kartofler. Perfekte til weekenden piger – go maaake them!
Love

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Time for a new bed?