Give a girl the right shoes and she can conquer the world.

SVAR PÅ SPØRGERUNDE & INSPIRATION TIL BOLIGEN

Godaften søde piger. Så er min video endelig med svar på halvdelen af spørgsmålene i stillede i min spørgerunde, endelig online og i kan se den på min facebook side, som i kan besøge lige her. Jeg håber i kunne bruge svarene, og som sagt kommer der snart endnu en video med svar på resten af spørgsmålene. Udover det har jeg en masse kommende indlæg, som makeup tips, et kig i min kuffert, hårguide og træningstips – som i godt kan se frem til.
Imorgen regner jeg med at poste nogle outfitbilleder og et kommende køb jeg inden længe vil gøre mig. Jeg har været på arbejde igår, idag og skal det også imorgen, men ih hvor er det dejligt. Det er så fedt at kunne være 100 % med i hvad der foregår i butikken hver dag, og jeg elsker alt hvad det indebærer. I hvertfald må i huske at følge med imorgen piger, sweet dream <3
Collage lavet af mig – ååh hvor er jeg vild med alle billederne! Som sagt glææder jeg mig til at indrette en hel lejlighed når jeg engang flytter hjemmefra <3  

13 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Give a girl the right shoes and she can conquer the world.