DREAMWARDROBE VINDER

SushiLovers

IMG_0449 IMG_0450 IMG_0453 IMG_0466 IMG_0468 IMG_0471 IMG_0473 IMG_0476 IMG_0477IMG_0479
Godaften søde piger! Prøv nu lige engang at se dette smukke, som i virkelig smukt anrettet sushi fra SushiLovers i Charlottenlund. Jeg skulle hente takeaway forleden, og søde Kristian bag det fantastiske sushikoncept, fik altså gjort det til en hel sensation for mig og C. Ikke nok med at det jo ser helt igennem vildt ud, så smager det endnu bedre. Jeg har altid været ret kræsen, når det kommer til sushi. SushiLovers er bare så meget sig selv, det kan ikke sammenlignes med noget jeg har smagt andre steder og hvis ikke I allerede har smagt det, skal I virkelig love mig at tage forbi enten på Ordrupvej eller i Torvehallerne.

Mine personlige favoritting fra menuen, er deres Katzu Maki, som altså er den I bedst kan ses på nederste billede, som er en rulle uden ris, med tang der er toppet med tempura. Åh hvor er den god altså!! Virkelig, virkelig lækker og noget jeg aldrig har smagt andre steder end her. I kan finde menukortet eller se deres Instagram – bare pas på, man bliver såå sushisulten når man scroller igennem Deres profil<3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DREAMWARDROBE VINDER