SHOE THE BEAR

SURROUDED WITH LOVE

student-10 student-1955 student-bw-256
Hej piger! Hermed et lille flashback, til dagen hvor jeg blev student. Synes allerede det er så længe siden, samtidig med at jeg husker dagen klart som var det igår – også på trods af mine mange glas champagne og drinks ;-) Alt var så overvældende og dét at være omgivet af dem man elsker hele dagen, var bare helt igennem fantastisk, samtidig med at det var en af de mest lettende dage i mit liv tror jeg. Jeg var stolt, glad og bare super afslappet – husker I også den følelse? Billederne her er taget af dygtige Anders selvfølgelig, af min bedste barndomsveninde Amalie, eller lad os kalde hende Malle. Vi har været uadskillige, siden vi for 10 års tid siden mødtes på vores folkeskole, hvor vi gik på hver vores årgang. Malle har altid været som en søster for mig og lige fra day one, har vi været ualmindelige ens ift. alt fra holdninger, synspunkter, tøjstil, interesser og ja, måske endda lidt udseendet?

Det er meget surrealistisk at have mødt én, som forstår mig så godt, som rent faktisk ikke er min søster eller i det hele taget i min familie. Men sådan har det altid været og skal det altid være. Jeg ved, at vi altid vil være en del af hinandens liv og vi har så mange minder sammen, som gør vores fortid endnu mere sjov at kigge tilbage på <3 Har I også en veninde som bare er jer tæt helt ind på livet og som er ligesom en søster for jer? Jeg tror vi alle er beriget med en eller flere af slagsen, og det skal man huske at værdsætte, for gud hvor ville jeg ikke være foruden. <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SHOE THE BEAR