OCTOBER BEAUTY NEEDS

Super Flash Sunday hos Boozt

done skaermbillede-2017-10-21-kl-14-01-36

1/ knit HERE 2/ Ugg HERE 3/ Offshoulder HERE 4/ Flowerpants HERE 5/ White shirt HERE and jacket HERE 6/ Jacket HERE 6/ Short blazerjacket HERE 7/ Red knit HERE 8/ White knit HERE 


Hej piger! Jeg tænkte, at jeg bare lige ville tippe jer om, at Boozt holder Super Flash Sunday, hvor I har mulighed for, at sparer 20% på både nyheder og udsalg til kvinder, mænd og børn. Voucheren i skal anvende hedder ALL20 og inkluderer alt fra overtøj, støvler, skjorter, striktrøjer og bukser. I finder rabat på både Ganni, Tiger of Sweden, Kari traa og mange andre – derfor har jeg fundet min favoritter og samlet i en collage ovenover.

Selv hungrer jeg efter lækre strikbluser og hyggelige bamsestøvler, nu hvor efteråret for alvor er her. Rabatkoden gælder idag lørdag den 21. oktober, fra klokken 18:00 til søndag den 22. oktober klokken 23:59. Nu vil jeg gøre mig klar, til middag og housewarming senere – vi skrives ved <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OCTOBER BEAUTY NEEDS