How about a black run, with Neo Noir?

Sunshine & Plusfine outfit

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1Hej piger <3 Har sådan glædet mig til at vise jer dette fine sæt fra Plusfine, som er simpelhen emmer af forår. Jeg er så hooked! Farverne, mønstrene og alene stoffet er rigtig forårslækkert og det bliver simpelhen ikke finere. Vejret de seneste dage, især morgener, gør mig så glad for fylder mig op med energi – jeg kan ikke sætte ord på, hvad solen egentlig bidrager med! Hold op hvor har jeg savnet den <3

Jeg glæder mig sådan til det bliver varmere, hvilket det forhåbentligt gør, ligeså stille, dag for dag – dog kan jeg også tælle ned til vores ferie, hvor turen går til Abu Dhabi, som er om lige godt 30 dage (weee!!). Nok om sol og ferier <3 Jeg har netop overstået min VØ terminsprøve idag, som har fyldt rigtig meget i mit hovede – den er nu streget over og det gik som sådan fint, jeg har en ok mavefornemmelse omkring den.

Tilbage til det fine forårssæt fra Plusfine, I har nemlig inden læge mulighed for at vinde cardigan, silketop og de fine, fine haremsbukser. Lyder det ikke lækkert? Jeg skal nok holde jer opdateret og få postet det her på bloggen, så snart I har mulighed for at vinde det fine sæt. Indtil da kan I følge med hos @plusfine & @plusfine_store.

Mit fine perlearmbånd, har I efterhånden set en del til, og det gør vel heller ingenting, nu hvor det er så fint og sommerligt. Det er fra Lova Design og passer perfekt til dette outfit, I kan finde det online lige her. Jeg ønsker jer alle en dejlig aften, husk at det hele sættet kan findes hos Plusfine på Østerbrogade 51A!
Untitled-1

17 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

How about a black run, with Neo Noir?