SYMPHONY

sunny side

picmonkey-imagedsc_2058 picmonkey-collag1e
Shirt, See By Cholé HERE / Jeans, Vero Moda HERE / Shoes, Pavement HERE / Denimjacket, Raiine HERE 
____________________________________
Godmorgen piger! Jeg tænkte, at I skulle se mit outfit fra igår, hvor jeg havde min nye, så fine bluse fra See by Cholé på. I så den måske på Instagram her? Den er bare så fin og jeg forelskede mig straks, da jeg så den! Den er bare så fin og feminin, har de fineste detaljer og er perfekt til foråret og sommeren synes jeg. Der var kun en str. 40 tilbage, hvor jeg købte den, men tror den er lidt onesize-agtig i størrelsen, eftersom str. 40 passede mig fint ;-) Den skal heller ikke sidde til overhovedet, så tænkte at den var helt fin.

Hertil har jeg mine favorit jeans fra Vero Moda til, nye sneakers fra Pavement, jeg modtog fra Box N’ Female forrige uge – er de ikke cool? Og eftersom det var en ret kølig da igår, havde jeg min denimjakke til og et tørklæde. Som en ekstra lille bonus, giver Box N’ Female 15% på hele deres webside, inkl. sko, ved brug af rabatkoden: marburger. <3 Ha’ en dejlig dag, vi skrives ved!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SYMPHONY