3.10.17

SUNDE BOLLER

picmonkey-collage dsc_5795
Hej piger. Når jeg indimellem lige finder tid og overskud til at smutte i køkkenet og bage, elsker jeg at bage en stor portion boller, så jeg har til de kommende morgener og altid kan tage én op fra frost, hvis man lige skulle få lyst. Senest, har jeg forsøgt mig med disse, så lækre fiberboller, som blev ret vellykket og bare smager så godt, med lidt pålægschokolade og smør på – mhhm!! Udover dette, er de også gode som sandwichboller, så de kan bruges til lidt af hvert.

20 g. mandler
40 g. havregryn
30 g. kerner (jeg brugte solsikkekerner og sesamfrø)
3 spsk. Oatly creme fraiche / eller skyt
3 æg
15 g. fiberhusk
1/2 tsk. salt
2 tsk. bagepulver

Blend mandler, havregryn, kerner, skyr, bagepulver, salt og æg sammen i en blender
Kom det hele i en skål og tilsæt fiberhusk
Bland det godt sammen og lad det stå i ca.5-10 minutter, til dejen bliver mere fast
Form dejen til 4-5 boller, afhængig af størrelsen og kom sesamfrø på toppen
Bag bollerne i ca. 20 minutter ved 175 grader
Opbevar bollerne på køl

Voilá <3 God bagelyst!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

3.10.17