HAIR ESSENTIALS

sundayish

picmonkey-collage dsc_0482
Grey coat, Gat Rimon HERE sold out – similar HERE / Black blazer, Sofie Schnoor soldt out, similar HERE / Sneakers, Sofie Schnoor soldt out, similar HERE / Simple black shirt HERE 
____________________________________________
Godaften piger! Christoffer og jeg, er lige nu hjemme hos mine forældre, hvor vi har spist en så lækker og hyggelig middag hos mine forældre. Vi har haft lidt en tradition om, at vi nyder søndagene sammen, enten hos hans eller mine forældre. Det er bare så hyggeligt at være i selskab med dem i weekenden og så elsker jeg bare al den familiehygge. Særligt om søndagen, hihi. Jeg tænkte, at I lige skulle have en opdatering mere her på bloggen idag, da jeg forleden tog disse outfitbilleder, jeg synes I skulle se. Jeg har min Gat Rimon blazer på, som har været så dejlig her i de lidt køligere måneder. Herunder har jeg en sort high-neck bluse fra H&M, blazer og støvler fra Sofie Schnoor.

Et meget enkelt og afslappet outfit, men et virkelig fint hverdagslook. Jeg tænkte, at jeg én af de kommende dage ville lave en video her til bloggen – er der noget I synes kunne være særligt interessant? Hit me! Kunne være så dejligt, at høre hvis I havde noget på hjertet. <3 I må have en dejlig aften!

Pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HAIR ESSENTIALS