SATURDAY LOOK

SUNDAY

picmonkey-collage3
Floral top HERE / Shirt w dots HERE / Red dress HERE
picmonkey-collage2
Striped tee HERE / Black pants HERE / Striped pants HERE 
picmonkey-collage
White shirt HERE / Silky blazer HERE / Boots HERE


Hej piger! Jeg har været ude på en løbetur her til morgen, hvilket var så dejligt – må ærligt erkende, at jeg ikke har fået trænet helt optimalt, selvom jeg virkelig var kommet ind i en god rytme for et kort stykke tid siden – men sådan går det jo indimellem, men lige nu, var det bare sådan en god måde, at starte dagen ud på. Jeg skal idag bl.a. ud og se på en lejlighed (!!!!) er så spændt og glæder mig, selvom intet er sikkert endnu, men man har vel lov at drømme lidt? Det er jo egentlig ret vildt, når jeg tænker over det.

Udover dette, skal jeg forbi Galleri Rattenborg, hvor jeg skal hente endnu et smukt maleri for min mor – I kan se mere her og sidst med ikke mindst, skal jeg se min søde veninde Amalie og baby-Carla, samt spise aftensmad hos mine forældre idag – så der er nok at se til, dog er det hele, ret søndagshyggeligt. Hvad har I af planer? Hvis ikke det er det helt store, har jeg hjulpet lidt på vej, med lidt sunday-shopping fra Nelly. Er det ikke nogle lækre items?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SATURDAY LOOK