FLOWER SATURDAY

SUNDAY WELL SPENT

PicMonkey Collage
Hello ladies! Hermed en ret sen opdatering fra mig idag, det har været en weekend med fart på og jeg har nydt en masse hyggelige øjeblikke med veninder, C og min familie, så har ikke haft så meget tid til bloggen. Nu er jeg dog tilbage på sofaen, og har en masse spændende indlæg coming up. Det er faktisk en rigtig spændende uge vi går imøde og jeg er så fuld at gode idéer, føler lidt min kreativitet blomstrer lige pt. – så det skal udnyttes!

Har I nogle ønske-indlæg? Jeg tænker selv at vi er ude i noget vinterjakke- og sko inspiration? Nu hvor det er ved at være den tid på året, ih det så hyggeligt! Jeg glæder mig helt vildt til at købe strikbluser, skindleggins og støvler – gør I ikke også? Vi skrives ved senere piger!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FLOWER SATURDAY