collecting memories

SUNDAY SUMMER SHOPPING

Blå kjole her / Hvid off-shoulder kjole her


Hvid strik her / Printet bikini-top her

Sort swimsuit her / Hvid blazer her


Hvid strik her / Hvid top her


Denimjakke her / Grøn kjole her


Godmorgen ladies. Jeg tænkte at denne søndag, kaldte på lidt shopping og nogle af de fineste sommer-styles selvfølgelig. Jeg har samlet alle mine NA-KD favoritter, da jeg har været så heldig, at få en rabatkode til jer – marburger20. Når I bruger den, får I 20% på alt hos NA-KD og der er bare SÅ mange fine items og nye efterårsstyles online nu.

Jeg håber I har nydt Jeres weekend, jeg har virkelig nydt til regnvejr og lavere temperaturer – selvom jeg slet ikke vil brokke mig, over den skønne danske sommer. Jeg tænkte iøvrigt på, om der er nogle ønsker til indlæg i den kommende uge? Lad mig endelig høre Jeres ønsker <3

1 kommentar

  • Heidi

    Har du ingen privat salgsside mere på Instagram? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

collecting memories