PRETTY POSTER

SUNDAY MORNING

picmonkey-collage picmonkey-collage2Godmorgen ladies. Jeg var igår forbi Vitaboost med søde Malina og få lidt deres lækre mad og juices. Det er så længe siden, Malina og jeg så sidst, fordi hun har været på ferie – så det var så dejligt, lige at få catchet op på alt <3 Jeg smagte for første gang, deres acaibowl, som virkelig kan anbefales – men alt er bare super lækkert!

Jeg synes weekenden er fløjet afsted, der er sket så meget og nu glæder jeg mig bare så meget til en ny uge, da denne er helt særlig. Jeg skal nok forklare jer mere imorgen – udover det, har jeg lige modtaget en kollektionsprøve, fra vinter/jule kollektionen fra NINÈ Copenhagen, som jeg designede for nogle måneder siden.

Det er den fine jakke med faux fur på ærmerne – er den ikke bare fin? Der skal lige rettes nogle små detaljer og så skal jeg finde ud af, hvilken farve pelsen skal være – any wishes? Glæder mig til at vise jer alt det andet fine også. I må have en dejlig dag, vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PRETTY POSTER