MARGIT BRANDT

SUNDAY LOOKS

picmonkey-collage3
Grape shirt from NINÈ here / Marni skirt from NINÈ here 
picmonkey-collage-kopi
Marni skirt from NINÈ here / Knit from H&M

Hej piger. Åh hvor har det dog været en dejlig forårs dag <3 Solen og varmen gør altså bare et eller andet ved én og nu håber jeg virkelig, at den er kommet for at blive. De seneste uger er fløjet afsted og jeg har virkelig drønet rundt – men det har været en dejlig, travl tid. Jeg er ked af, at I er blevet lidt forsømt her på bloggen, det lover jeg at komme efter denne uge. Jeg tænkte at lave et nyt fast søndags-tiltag, med ugens looks? Hvad ville I sige til det? Måske med nogle særlige fokuspunkter, uge for uge?

Nu hvor det er nogle dage siden og jeg i forvejen, har været lidt bagud, med alt det jeg gerne har ville vise jer, havde jeg lige lidt at starte ud med. Fælles for disse to er looks, er at de er enkle og klassiske. Jeg har på begge outfits min sorte NINÈ nederdel på, som ér en af mine favorit items – den kan styles til nærmest alt og jeg elsker at mikse dens femine look, til nogle cool støvler og en skindjakke. Jeg vil få planlagt nogle af ugens kommende indlæg og smutte i seng efterfølgende – sov dejligt.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MARGIT BRANDT