Sophisticated - black blazer

Sunday calls for cosy clothes

Skærmbillede 2015-03-22 kl. 16.50.34
Hej piger <3 Jeg har slet ikke fået vist jer denne fine sag. Faldt over sweatshirten fra Ralph LaurenNelly og kunne i modstå den. Den så ligeså hyggelig ud, som den er i virkeligheden. Jeg er vild med farven også er den bare perfekt til de der off-days, vi vel alle møder før eller siden. Mandag- eller fredag morgen er tit mine – ligesom den er perfekt til et hyggeligt søndagsoutfit. Hvis I skulle overveje at bestille den hjem, skal I være opmærksomme på, at den er MEGET lille i størrelsen.

Til at begynde med, bestilte jeg en str. small hjem og tænkte den passer 100% fin, fordi modellen havde også small på. Den var simpelhen for lille og jeg plejer godt at kunne klemme mig i en xs, hvis jeg vil – så det er vigtigt at tage højde for. Jeg havde lidt tænkt at min skulle være oversize, så da jeg skulle genbestille den, blev det altså i en str. L – så husk at gå 1 størrelse op, i hvertfald. I kan finde den online lige her – der findes også et par sweatpants, som desværre lige nu er udsolgt, men dem burde man jo næsten have til ;-) Hihi – ha’ en dejlig aften <3

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sophisticated - black blazer