AND SO

SUNDAY 28.01.18

picmonkey-image
Vest AJ117 Project vest HERE / White NINÈ shirt HERE / Ripped jeans HERE

Hej piger. Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend. Hvis I har fulgt med på enten min SnapChat (@caromarburger) eller Instagram, har I måske kunne fornemme, at det ikke har gået stille for sig. Jeg startede fredagen ud med, lige at skulle færdiggøre nogle jobs, der skulle være klar til næste uge – og det er altså noget jeg er spændt på iøvrigt, men vil ikke afsløre for meget. Senere på aftenen, mødtes jeg med min skønne veninde til sushi og vin, inden vi mødtes med resten af flokken, der skulle til Skodsborg Spa’s Golden Robe Party. Det var over alt forventning og vi havde det SÅ sjovt!

Jeg havde glemt mit badetøj….. Det siger vel nok om mig?! Men endte så med at hoppe i med tøj på, da det jo var så minsundelsesværdigt, at se alle nyde en drink i poolen, på de fine flamingoer. Vi havde i hvertfald en skøn og sjov aften, i godt selskab og smukke omgivelser! Igår, lørdag, havde jeg og min anden veninde Louise en tapas-aften, for nogle venner og selvom det var med en del mindre vin indebords, så hyggede vi virkelig meget. Der er noget over en lørdag night-in, særligt når maden og selskabet er i top <3

Og så blev det jo søndag… Jeg må sige jeg var lidt udmattet ovenpå den weekend, men snuppede en morgenkaffe med Malina imorges og en frokost med min søster her til eftermiddag. Nu er jeg udmattet, træt, men så glad og fuld af overskud – skal bare lige have mine 8 timer i nat – modsat de seneste par dage.

På billederne ser I lidt billeder fra mit outfit idag, hvor jeg har haft den fineste vest fra AJ117 Project, NINÈ Copenhagen bluse og Vero Moda jeans på. Et meget forårs-inspireret look, synes I ikke? Farverne er så fine sammen <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AND SO