FEELS LIKE HOME

SUMMER SPECIALS

4picmonkey-collage
White dress HERE 2.999 kr. / White bikinitop HERE 1599 kr. / For Love and Lemons bikini HERE 1395 kr.
picmonkey-collage3
Knit dress HERE 279 kr. / White sneakers HERE 1949 kr. / Mixed dress HERE 379 kr.
2picmonkey-collage
Short dress HERE 2.999 kr. / Blue knit HERE 149 kr. / Maxi dress HERE 3.199 kr.
picmonkey-collage
Black tee HERE 99 kr./ Sneakers HERE 399 kr. / Flower jacket HERE 379 kr.


Hej piger! Nu er der efterhånden ikke længe til, at min søster og jeg rejser til Palma og jeg er derfor så småt begyndt at få styr på alle mine summer-musthaves, som jo endnu ikke har været helt vildt nødvendige her hjemme endnu, men som selvfølgelig bliver det inden længe. Jeg kan slet ikke vente og glæder mig såsåså meget til alt ved ferien <3 Er der nogle af jer, der også skal afsted inden længe eller har en planlagt sommerferie i vente?

Jeg har fundet alle disse fine ting fra NELLY, de seneste par dage og samlet dem i nogle collager, hvilket altså skaber sådan et godt overblik. Så kan jeg bedre vælge, selvom jeg jo gerne ville eje det hele. I finder alt fra smukke bikinier, til sommerkjoler, cool sneakers samt et par basic items, som den sorte tee og strikket, enkle kjole, der blot er fine items at have i gaderoben <3 Selv er jeg SÅ vild med den mønstrede kjole, både i lang og kort, som er fra For Love & Lemons og derfor ligger i den dyre prisklasse. Hvad synes I om den?

Håber I har nydt helligdagen og det gode vejr <3 Kys!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FEELS LIKE HOME