Wearing sunglasses

Summer mood

DSC_8717 DSC_8727 DSC_8737 DSC_8739  DSC_8754 DSC_8766 DSC_8773 DSC_8779 DSC_8781 DSC_8782
PicMonkey Collage3

Godaften <3 Jeg undskylder for mit sene indlæg, men har haft en dag med en masse gøremål, også har jeg her til aften været ude og spise med mine forældre. Idag modtog jeg alle mit SÅ lækre (og længe ventede) tøj fra ASOS. Jeg kan slet ikke vente med at vise Jer det, der er simpelhen SÅ meget fint – det er helt vildt. Hvis I følger med på Instagram (her) kan I se sneak peeks på det hele, men pas på – fordi I ender med også at ville have det, tror jeg – hihi :-) Tænkte at jeg i stedet for at vise Jer det hele i ét enkelt indlæg, vil style det i outfits eller på en anden måde – så I ser hver enkel ting mere seperat. Kan I forresten se af jeg ingen vipper, og ikke særlig meget makeup har på idag? Jeg valgte at køre mere ‘natural’ makeup, da det på en eller anden måde er finere til sådan et sommeroutfit som dette.

Blusen jeg har på, som I kan se på de ovenstående billeder er jeg helt vild med! Faktisk troede jeg den var okay meget oversized, da jeg købte den – men faktisk er den ret stram i både ærmer og om kroppen, hvilket jeg er vild med! Farven er super flot, til jeans og grå nuancer som I kan se. Jeg valgte at style blusen til et rigtigt sommeroutfit, som er liidt for koldt endnu – men man må vel gerne se frem til varmen? Det gør jeg! Mine shorts er fra Abercrombie & Fitch og mine sneakers er fra Quintess. I kan forresten fine blusen online hos ASOS lige her. Sidst men ikke mindst har jeg de mest cool solbriller til dette sæt, som er fra Foof.dk (link), farven er sådan lidt fersken/nude og så er selve stellet virkelig lækkert, man kan uden tvivl mærke kvaliteten af selve brillen. Jeg er sikker på denne solbrille bliver ét af mine musthave fra nu af, og igennem hele sommeren, da farven er så unik, men samtidig passer til det meste. I kan finde solbrillen online her, også har jeg også taget et billede af mine 2 andre sunnies fra Foof, som I kan se på mit første billede i dette indlæg. Hvad synes I om sættet? Sov dejligt!
Love Caroline

 

10 kommentarer

 • Bente Richardsen

  Jeg synes du bruger al for meget make up. Kan slet ikke se at dette er natural make up da man kan se din pudder, Foundation og kinderød. Det er slet ikke flot til dig som Ellers er så natural. Det ville være meget flottere til dig uden noget og kun mascara. Du kan godt se al for fedtet ud i din hud hvilket slet ikke er kønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kseniya

  Jeg synes, at du ser smuk ud ligemeget om du har meget, lidt eller slet ikke noget makeup på❤️ Og jeg mener det virkelig.
  Din hud ser ikke fedtet ud, som der er blevet skrevet lidt højere oppe, men omvendt, den har glød, super fint især i solen.
  Knus Kseniya <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Tak for lækker og inspirerende blog ! Du er virkelig smuk ! Og er så misundelig på dit hår, bruger du nogle specielle produkter for at få det så fyldigt eller for at fremme krøller/fald i håret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg siger tak for at have sådan en fantastisk, sød læser <3 Er sikker på du selv er super smuk! Tusind tak, ang. mit hår kommer der et indlæg om denne uge. :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Angel

  Hvad bruger du/gør du, for at holde dig så fin brun?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du er så smuk og jeg elsker din stil, den er så inspirerende! <3 <3
  Hvilken str. er din bluse? Er nemlig i tvivl omkring hvordan den er i størrelsen.
  Knus Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Wearing sunglasses