BLENDING IN

SUMMER-JUICE-BOOST

picmonkey-collage dsc_2267
Hej piger! Jeg sidder her til eftermiddag og arbejder på mit nye projekt, NINÉ, som I kommer til at høre mere om meget snart. Det er noget af det mest spændende, jeg længe har haft med at gøre og jeg kan slet ikke vente, til at den drøm bliver en realitet inden længe. Jeg vil dog ikke afsløre for meget, da det kræver mere end nogle få ord – I bliver nødt til at få hele historien bag, samt tanken bag brandet. Men glæde jer, det kan I allerede nu gøre. <3

Nu ville jeg til gengæld, fortælle jer lidt om Slowjuice Copenhagens, nyeste skud på stammen, indenfor deres mange juicekurer: nemlig deres Boost Din Sommer – Original Slowjuice Kur. Hvis I har fulgt med her på bloggen, husker I nok at jeg tidligere at testet både den originale, samt grønne juicekur, som jeg hver gang har være lige begejstret for. Jeg elsker selv, indimellem at hjælpe min krop med en indvendig cleanse, da jeg både kan se og mærke hvilke positive virkninger det har på min krop, velvære og ikke mindst min energi.

Deres Boost Din Sommer Cleanse, er et 3 ugers forløb, hvor man gennemfører 2 dages Original Slowjuice Kur i 3 uger. Jeg synes personligt selv, at 2 dage er perfekt til min krop, energiniveau og appetit selvfølgelig. Nogle finder 1 dag rigtig, mens andre snildt kan klare 5 dage. Her handler det om, at vi alle er forskellige og at man skal lytte til sin krop. Hvis I vil læse mere om hvad en juicecleanse, egentlig gør ved kroppen, kan I læse mere i to af mine tidligere indlæg her og her. 

Denne cleanse, indeholder modsat den Originale Cleanse, en rabarber booster, som man skal tage et shot af hver dag. På de ovenstående billeder, kan I se de forskellige juicer, udover dem, følger der også frisk Pukka Te og kokosvand med, som man kan drikke i løbet af dagen, for at blive hydreret og stille den sult, man måtte opleve. Sidst men ikke mindst, følger der altid en raw-bite med, som en lille godbid, når juicekuren er færdig.

I vil få en brochure med, hvis I vælger selv at teste en juicekur, men kort fortalt, så forløber ens juicekur således i løbet af en dag:

Morgenen startes ud med 1 stort glas vand, med frisk citron i, samt et shot rabarber booster. Omkring 30 minutter efter, indtages HAMPEDRIKKEN, som jeg elsker! Den er så god at starte morgenen ud med og jeg kan mærke, at den gør et eller andet rigtig godt ved kroppen. Herefter, indtages der en Slowjuice hver 2-3 time, alt efter ens normale rytme og spisevaner. Jeg drikker nogle gange ved 18-tiden, to juicer, for at stille den lidt større sult jeg normalt har her, men det kan man helt selv styre – så længe man selv, planlægger fordelingen af hele dagen, så man ikke drikker dem for hurtigt.

Har I testet en Slowjuice Copenhagens Cleanses før, eller har måske erfaringer med andre juicekurer? Lad mig endelig høre hvad I synes <3

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BLENDING IN