Lots of love

Summer? I am ready for you!

PicMonkey Collage4
Hej søde piger. Jeg er simpelhen i det bedste humør idag, da vejret bare er så lækkert! Følelsen af at vågne op til sol, gør bare at dagen starter ud med et smil og positive tanker – jeg føler altid det er sommer, og der har man bare en helt anden energi. Jeg tror faktisk at det er første gang i mit liv, hvor jeg virkelig har mærket forskellen på ens humør og energi, i vintertiden ift. foråret og sommeren – denne vinter har virkelig været hård! Jeg har haft perioder hvor jeg simpelhen ikke kunne holde mørket ud, fordi jeg følte at jeg ingen tid havde – dette spillede så også sammen med, at jeg planlagde alt for meget – men har I også haft det sådan?
PicMonkey Collage5
I hvertfald er vejret skønt! Idag er min søster hjemme hos os, vi har altid hyggedag om søndagen – det er så lækkert! Jeg skal lave lektier, rykke om på mit værelse (har jeg bare sådan lyst til) og ellers bare tulle rundt herhjemme. Hvad skal I lave? På billederne kan I se min nye Day top, som jeg desværre ikke kan finde online – men jeg købte den i butikken til 299,- til den har jeg mine yndlings træningsbukser på som I kan finde online lige her (eller her, hvis de er udsolgt på Nelly). Skøn dag til Jer alle <3
Love-Caroline1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lots of love