Koko Dress

SUMMER BEAUTY

St. Tropez everyday bodylotion HERE / SARD Kopenhagen serum HERE / SARD Kopenhagen arganoil HERE / SARD Kopenhagen citrus-oil HERE / De Cure N’ Lips HERE


Godmorgen ladies. Jeg tænkte at det var tid til lidt beauty-talk, da det er lidt tid siden, at jeg sidst har vist jer mine favoritter. Nu er der kommer nogle nye til, og de er kommet for at blive. Først lad os starte med St. Tropez everyday bodylotion, som er et mærke jeg altid vender tilbage til. Deres everyday bodylotion, giver en flot og naturlig glød, er lugtfri og virker altså bare helt optimalt. Den kan bruges dagligt, for at opbygge den ønskede kulør.

Min nye serum fra SARD, hedder ESSENTIELLE NO. 3 og den har et højt indhold af plantebaseret hyaluronsyre, som er langt mere koncentreret end almindelig hyaluronsyre. Hyaluron nærer og fugter collagenet i huden, som er det, der opretholder hudens struktur og udseende. Serummen er god til alle hudtyper og er meget fugtgivende, hvilket er meget vigtigt for min hud her i varmen.

Udover serummen, har jeg også været dybt afhængig af min arganolie, som jeg har piftet op med 10 dråber æterisk citronolie, da min hud kan have tendens til at fedte. Det er altså en måde at customize sin olie, så den passer perfekt til ens egen hudtype. Arganolien, er velegnet til de fleste hudtyper og er god til særligt uren hud, ældet hud og solskadet hud, samtidig med, at den har en anti-age effekt.

Sidst men ikke mindst, DeCure lip volumizer, som går ind og forstørrer læbernes udseende, og det kan jeg altså bekræfte at den gør, selvom det lyder for godt til at være sandt. I kan læse mere om dens virkning her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Koko Dress