All white - inspired by Isabel Marant

SUKKER- OG LACTOSEFRI KOLDSKÅL

P5200345
Hej piger <3 Jeg er lige vågnet efter en lur i haven, og havde vidst glemt solcreme ;-) Haha typisk mig! Har fået lidt røde kinder nu, så blushen klarer sig selv de kommende dage! Havde en fantastisk aften, i selskab med nogle dejlige mennesker og god vin. Min smukke Malle og jeg skal hygge idag og det har jeg som altid glædet mig så meget! Ligeledes ser jeg så meget frem, til at mine forældre forhåbentligt snart er friske igen. De har ligget syge siden de kom hjem fra London, så det bliver rart at få lokket far med på shoot igen ;-)

Jeg havde forleden sådan lyst til koldskål, og sprang derfor ud i en hjemmelavet en af slagsen. Jeg kan godt tåle mælk, men ikke i for store mængder, så da jeg faldt over Jane Faebers mælkefrie version, måtte jeg bare prøve den. Denne koldskål er både sukker- og lactosefri, ligesom de lækre kammerjunker.

2-3 portioner koldskål: 
– 1/2 liter kokosmælk (cremet)
– 1 banan
– 1 økocitron (saft og skal)
– Vaniljepulver

Fremgangsmåde:
Blend det hele sammen og server eventuelt med jordbær på toppen, eller blend nogle i, for at få den fineste lyserøde farve.

I kan finde opskriften på de gluten- og sukkerfrie kammerjunker lige her.

Jeg håber I kan bruge opskriften til noget, har I selv fået spist noget koldskål? Jeg tror det er det lækre sommervejr, der påvirker min appetit – havde simpelhen den vildeste lyst forleden! God appetit <3

2 kommentarer

  • Camilla

    Ved du om der findes nogle forhandlere af neo noir i København, gerne bær Frederiksberg? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

All white - inspired by Isabel Marant