MAYFAIR ENTERANCE

SUEDE BOOTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

picmonkey-collage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgen piger! Så er det idag, vi skal hjemad. Vi var så ømme i kroppen igår, som I virkelig! Vi gik 13-14 km og kunne om nogen mærke det i vores ben, hihi. Nu har vi fået den lækreste morgenmad, og vil snar tage mod lufthavnen. Vi har haft en SÅ fantastisk tur hertil, London er bare en skøn by, med så mange shoppingmuligheder og så smukke omgivelser. Jeg glæder mig til at komme hjem i min egen seng, selvom min søsters og min king-size bed, absolut intet fejler, så er ens egen seng altså bare lige en smule bedre. 

Igår havde jeg et nærmest fuldt Sofie Schnoor outfit på, bestående af den fineste grønne blondebluse, en fin sort flæsenederdel og hertil mine helt nye støvler, som jeg virkelig er vild med. Normalt, er jeg ikke til sko med spids snude og en hæl på mindre end 10 cm, men disse har virkelig vundet mit hjerte – jeg synes de er så seje og virkelig feminine til et look som dette, samtidig med at de fine detaljer, gør dem en smule rå. Hvad synes I? Vi skrives ved senere, kys.


Shirt HERE / Boots HERE / Skirt HERE 

7 kommentarer

 • Ace

  Pænt lækre boots!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mis

  Har du link til jakken? Så fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille P

  Hej Caroline
  Synes virkelig det er svært at få svar på ens kommentar både her på bloggen og på instagram, hvis ikke man skriver lige efter du har udgivet indlægget eller billedet :-/ Ikke for at være negativ, men blot en opfordring til at du kunne blive bedre til det, da jeg er sikker på at der er andre end mig, der vil sætte pris på det :-) Jeg vil rigtig gerne vide hvilken størrelse du har din asos army varme jakke fra, som du lagde på instagram for 1 uge siden – hvis det er muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille P! Hmm, det undrer mig meget, at du mener jeg ikke svarer her på min blog, for som du kan se igennem alle mine blogposts, så svarer jeg alle kommentarer.

   Instagram, skal jeg gerne indrømme jeg ikke altid for fulgt op på, da den fylder i et helt andet omfang. :)

   Jakken har jeg i str. Small, UK8 :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille P

   Jeg kan sagtens se at du svarer mange det er slet ikke sådan ment :-) Jeg har bare oplevet at man nogle gange skal være heldigt at få svar på sin kommentar, hvis man ikke har kommenteret 24 timer efter udgivelsen. Jeg skrev f.eks på indlægget om den pågældende jakke for 12 dage siden og har endnu ikke fået svar. Det kan smutte – ingen tvivl om det. Ved ikke om jeg så bare har været uheldig, da jeg har oplevet det før :-)

   Håber jeg har fået formuleret mig nogenlunde, så det ikke virker negativt, da det ikke er min intention.

   God aften :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MAYFAIR ENTERANCE