GET THE LOOK ∙MY NELLY WANTIES

STYLEPIT x Favourites

Skærmbillede 2015-07-07 kl. 16.51.22
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-07-07 kl. 17.13.02Skærmbillede 2015-07-07 kl. 17.13.39Skærmbillede 2015-07-07 kl. 17.14.21Skærmbillede 2015-07-07 kl. 17.15.36Skærmbillede 2015-07-07 kl. 17.16.47
Hej piger <3 Disse dage hvor jeg har mere tid end sædvanligt, bruger jeg dem ofte i haven hvor jeg læser magasiner og soler, eller på onlineshopping. Jeg er virkelig blevet addicted til onlineshopping henover den seneste tid, jeg synes det er langt lettere at finde tøj, accessories osv. end det er i butikkerne, hvor det indimellem er uoverskueligt, selvom det er to ting for sig. Jeg elsker at man ligeledes kan læse om mærket, se den pågældende vare og måske endda tænke over det nogle dage – det er selvfølgelig også vigtigt at pointerer at man sparer en masse tid, det er vi vidst alle bekendte med! ;-)

Jeg har her udvalgt nogle Stylepit favorites, som jeg er helt tosset med. Bh’en er fra Erbs og jeg går fortiden kun i lignende blonde bh’er, hvilket gør at jeg nærmest føler mig nødsaget til også at eje denne – hold nu op hvor er den fin. Stella McCartney parfumen har været én af mine yndlings i godt 3 år efterhånden, jeg husker tydeligt, da jeg første gang blev introduceret for Stella McCartneys parfumer af min veninde, de er lette, elegante, feminine og samtidig karakteristiske og unikke efter min mening.

Nu hvor jeg skal til LA lige om lidt, vil det være dumt at købe sneakers, men gid jeg kunne eje disse Nike Air Max. Modellen har jeg ejet flere forskellige af og disse passer til nærmest alt og vil være så lækre til bare ben. De overdrevet lækre espadrillos er fra Jeffrey Campbell og jeg er vild med dem. De mange detaljer som see-through stoffet, de mange nitter og selve modellen er bare flot! I want them baaadly. Hvilke af ovenstående items er jeres yndlings? Vi skrives snart, kys!

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GET THE LOOK ∙MY NELLY WANTIES