“Love of beauty is Taste. The creation of beauty is Art.”

“Style is an expression of individualism mixed with charisma. Fashion is something that comes after style.”

Hej søde læsere,
I må virkelig undskylde mit sene indlæg, jeg har meget af dagen idag fejret min morfars 70-års fødselsdag. Så der bliver hygget herhjemme, med en masse mennersker og en masse lækkert mad. :-)
Jeg når nok ikke at skrive til jer senere, men nåede heldigvis da jeg kom hjem idag, at få taget nogle outfitbilleder, og det mangler vi jo lidt her på bloggen.
Hvis i læser med på bloggen imorgen tidlig, kan i læse hvad jeg skal tilbringe min dag på. Så følg endelig med, og forresten tusinde tak til alle jer der her kommentereret mine indlæg på det sidste, jeg skal bruge hele min aften imorgen på at svare jer alle.
Så har i spurgt mig og om noget, så kan i helt sikkert engang imorgen aften, se at jeg har svaret. :-)
Jeg håber i får en god dag søde piger. What dosen’t kill you – makes you stronger.

Pelsvest – See You Soon // Hvid tunika – Baumuundpfergarden // Grå carigan – Abercrombie & Fitch // Grå jeans – Dr. Denmin //

6 kommentarer

 • Hej søde Caroline. Du kan ikke fortælle mig, hvordan du laver dine billeder så store? :-)Ville elske hvis du kunne svare mig i en kommentar på min blog. Så ville du være en skat!Knus. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – og forresten et lækkert outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Hannah :-).Enten kan du gøre dine billeder større på photoscape, eller på blogspot inde i dine indlæg :-). Når du har sat et billede ind så trykker du på det og vælger en af størrelserne :-). Og, forresten et super fedt outfit smukke Caroline! Jeg elsker virkelig din blog!!!!Knus Caroline <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline. Hvor er jeg dog vild med din blog. Jeg tjekker den mange gange i løbet af dagen, og syntes dine indlæg er utrolig inspirerende.Knus Charlotte.bycharlottekowal.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er forelsket i din pestvest!;-)Tillykke med din morfar forresten!//pernilledahl.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline, Jeg fandt din blog i dag (igennem Maschas) og jeg elsker den! Du har virkelig en helt fantastisk stil og du bor super smukt. Så nu ender jeg nok med at blive fast læser her hos dig. Jeg tænkte på om du havde et arbejde? Hvor mange penge bruger du på tøj om måneden? Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

“Love of beauty is Taste. The creation of beauty is Art.”