KENNY ANKER BROWS

STUDENT TIL SOMMER?

PicMonkey Collage
WHITE SEE-THROUGH DRESS ∙ DRESS W/ LACEDETAILS ∙ LACEDRESS WITH OPEN FRONT
PicMonkey Collage2
WHITE DRESS W/ BELTWHITE DRESS W/ OPEN BACK WHITE DRESS W/ CUTOUT
PicMonkey Collage3
WHITE TUNIQUE

Hej piger <3 Flere af jer, har spurgt ind til et indlæg, med inspiration til studentertiden, som jeg jo også selv skal være en del af til sommer – åh hvor bliver det bare fedt og befriende! Selv tror jeg, at jeg kommer til at have en masse fine hvide kjoler, samt tunikaer til studentertiden, da dette også er items, jeg kan bruge når studentertiden er over.

Jeg er så vild med alle kjolerne, har faktisk svært ved at beslutte hvilken jeg vil bestille hjem, de er bare så fine allesammen! Jeg ved dog at jeg MÅ eje den fine tunika, er den ikke bare yndig? Jeg er så forelsket i den! Hvilken er jeres favorit? Vi skrives ved senere!

2 kommentarer

 • Sara Fogh

  Hej Caroline! Er vild med dine idéer til kjoler – Hvor er den øverste til venstre fra?
  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sara! Det er jeg glad for! Kjolen er vidst fra ASOS, men jeg har lagt et link under billedet af kjolen – kan du finde det?

   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KENNY ANKER BROWS