NEW YEAR - NEW WISHES

STRIPES ON A FRIDAY

picmonkey-collage8 picmonkey-collage4 picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Hej piger! Jeg har haft en skøn og rolig morgen hjemme, har bl.a. fået pakke et hav af pakker, da jeg pt. sælger ud på min Instagram @fashionbycarolinecloset og min webside By Caroline Closet. Jeg uploadede igår en masse tøj og en masse boligindretning, som jeg sælger ud af, så skynd jer forbi, hvis I vil have noget med. Jeg er iøvrigt ked af, at jeg ikke fik afsløret min lille hemmelighed igår, som lovet. Det kom lidt tæt på synes jeg og jeg blev lidt i tvivl, om jeg egentlig var klar til at dele det med alle der læser med her. Jeg tror måske, det handler om, at jeg vil bruge lidt tid på at få skrevet det helt rigtige indlæg og læst teksten igennem og tilrettet, til jeg synes den er spot on. Nogle af jer ved det måske, eller har luret den? Det er lidt spændende, men jeg glæder mig til at høre Jeres reaktioner og ikke mindst holdninger, til det der nok ender med at blive et omdiskuteret emne.

Inden jeg smutter på arbejde, ville jeg lige vise jer denne skønne strik, jeg modtog fra Sparkz, kort tid før jul. Jeg er så glad for strikbluser lige fortiden, ikke nok med at de luner – særlige disse VIRKELIG kolde dage – så er de jo også bare så hyggelige at have på og denne er ovenikøbet so pretty. Hvad synes I? I kan forresten finde strikblusen online lige her. Vi skrives ved senere <3 Kys

14 kommentarer

 • H

  Du flytter sammen med C :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte Nyby

  Du har en hemmelig hemmelighed, som du vil afsløre i aften. Nå, desværre nåede du det ikke. Den kommer i morgen, nå nej, det gør den så heller ikke. Må lige tænke lidt mere, for så er det for tæt på. Den kommer måske en anden dag. Billigt blogger-trick, du er luret ! Hver gang dine læsere kigger ind for at se, om hemmeligheden NU er der, klinger pengene i kassen, og der er penge til endnu et Skodsborg-besøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Liselotte… det gør mig så frustreret når folk som dig føler behovet for, at kritisere bloggere som Caroline og beskylde hende for at bruge et “billigt blogger-trick så der er penge til endnu et Skodsborg-besøg” …

   Jeg syntes, du skal huske på, når du følger med i Carolines blog, at hun ligesom dig og alle andre har overvejelser omkring hvilke valg hun tager i livet og idet at hun vælger at dele stort set hele sit liv med os læsere skal hun så sandelig også have lov til, at holde præcis hvad hun har lyst til privat.

   Caroline skriver meget kort, at hun har en ny / gammel nyhed, som hun vil fortælle jer om hvorefter hun pænt skriver, at det kræver lidt længere overvejelser og et gennemtænkt indlæg før hun poster noget. Hvilket du bliver sur over. Har du overvejet, at grunden til, at hun måske nu fortryder, netop er folk som dig, som rakker hende ned og ser ned på hendes beslutninger?

   Jeg håber du får en dejlig weekend og tager dette til eftertanke. Og husk, at det er 100% dit eget valg, om du har lyst til at følge med i hendes blog og klikke dig rundt, så hun kan tjene penge til flere Skodsborgbesøg ;-) og husk; vi vælger alle selv hvordan vi bruger vores penge ikke også?

   Go’ dag til dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmmmm

  Caroline, undskyld men det her tackler du ikke særligt godt…
  Du sletter alle de kommentare som jeg ikke engang vil kalde negative, men bare uforstående??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HM

   Caroline vil have vi skal lege gætteleg😝

   Synes tråden havde en god debat

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmmmm

   Åbenbart ikke, siden alle kommentarerne bliver slettet ;) haha! Måske er hun bange for kritik

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kunne starte med at oplyse dit rigtige navn, heldigvis har jeg dog din ip, men anyways :-) Jeg er ikke bange for kritik, men ønsker en god tone på MIN blog, derfor kan jeg heldigvis helt selv bestemme, hvad jeg kategorisere en god tone som ;-) God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmmmm

   Det handler hverken om kritik eller misundelse, men om at der er en del der ikke forstår netop det med at du vil afslører noget, som du så ikke vil alligevel og derfor begynder folk at gætte, som du derefter sletter kommentarerne på?
   Fantastisk at du har min ip, så er der vel ingen grund til at skrive mit navn, hihi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HM

   Der var ingen kritik i mit svar til Julie .
   Gav udtryk for,at jeg sandelig ikke håbede på,at der er nogen læger i dk,som laver brystforstørrende på en 16 årige pige.
   Plus jeg gjorde Julie opmærksom på ,at der bliver redigeret i billeder ,så man ser ud ligesom man ønsker/drømmer om .

   Så ingen kritik der

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HM

   Ingen kritik herfra i mit svar til Julie . Gjorde Julie opmærksom på ,at jeg ikke håbede på ,at nogen i DK laver brystforstørrende på en 16 årige pige,samt at billeder er taknemlige , da man kan redigere så man ser ud som man ønsker/drømmer om

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Igen, kunne det være rart med dit navn, det viser nemlig at du ikke selv tackler det hele så godt igen, som du måske tænkte :-) Måske vi alle bare skal passe hver vores ting, du er ikke tvunget til at læse med på min blog, hvis du kun skal ytre negativitet og egentlig nok også lidt misundelse i sidste ende. :-) Håber da din weekend bliver bedre end dette, og ønsker du svar på det, du måske tænker du er uforstående overfor, må du med glæde følge med – dog med en pæn og ordentlig tone :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Indlæg fra 19. december: Og kan I forresten se, hvilken forskel der er sket på mit ydre? Hihi – vi skrives snart!
  Har du pillet for meget i din egen navle ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 19 December her i år 2016, der var jeg netop blevet klippet, så forstår ikke helt din hentydning her? ;-) God weekend, håber humøret bliver bedre. ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEW YEAR - NEW WISHES