MUTI FOR YOUR SKIN

STRIPES AND HEELS

picmonkey-collage4 picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Hej piger. Jeg tænkte at dette look, lige fortjente et indlæg for sig, da jeg modtog en del spørgsmål til de fine stilletter og strikblusen – som iøvrigt er den blødeste, jeg nogensinde har eget. Jeg fandt den i butikken Milium på Lyngby Hovedgade, sat ned på 50% – mener den kostede 299 kr. med rabatten fratrukket, så det er jo ingenting og jeg har bare lyst til at have den på hele tiden. Sådan har jeg det med hyggelige sweatshirts, jogginsbukser og strikbluser – de frister så meget, og der er intet bedre end at hygge hjemme i sådan noget hyggetøj.

De fine stilletter fandt jeg på H&M’s webshop for et kort stykke tid siden og dem kan I stadig finde online her, til 399 kr. i den sorte og en fin lyserød variant. Jeg synes den er så fin, med den snoede effekt foran. Det er virkelig elegant. Jeg skal mødes med søde Malina nu her, vi skal spise lidt sushi og hygge hjemme, i regnvejret – vi skrives nok ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MUTI FOR YOUR SKIN