DEODOC INTIMATE

STRIPES AND GLITTER

picmonkey-collage2 img_0104 picmonkey-collage3 picmonkey-collage1 img_0086
RIARIA bikini HERE / Rails shirt HERE


Godmorgen ladies! Ih dette kedelig danske vejr, som forhåbentligt snart vender 180 grader, tænkte jeg, at det var perfekt, at dele lidt sommerbilleder med jer. Jeg har virkelig glædet mig til at vise jer, dette så fine beach-look, som er blevet et sandt favorit-look. Jeg iførte mig tit dette, da jeg var på Palma med min søster og jeg synes at den fine glitrende bikini, er så fin til den meget nedtonet stribede skjorte.

Bikinien er fra det danske brand RIARIA, der laver så mange fine bikinier. Jeg har en medium i overdel og small i underrdel, som passer helt perfekt. Min fine skjorte, er fra RAILS og den er både god som værende en beach-coverup, men den er så anvendelig og jeg har også brugt min til hverdag, stylet med en skindjakke eller blazer. Nu vil jeg hoppe i tøjet, har haft en rigtig afslappende morgen på sofaen, så nu er det vidst ved at være tid. Hihi, vi skrives ved <3

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DEODOC INTIMATE