Outfit

Strik bluser – dem kan man ikke få nok af!

Hej søde læsere,
Jeg sidder nu og venter på at Amalie, kommer her igen – igen. Vi har næsten været sammen uafbrudt siden fredagen, hvor vi fik efterårsferie. Jeg kunne leve sammen med hende, hun er den eneste veninde jeg er så tæt med, som vi er :-)
Idag kom søde Johanne forbi, med min fine Noa Noa strik – jeg købte den til lagersalget, som jeg var til i fredags. Er det ikke fin? Normalt er sådan en blå stribet bluse, ikke lige min stil. Men lige den her, synes jeg simpelhen er så fin – den står godt til mit lyse hår.

Jeg har faktisk besluttet at der også skal være en 2. og 3. præmie i min give-away – så nu er chancen for at vinde altså endnu større. Men som sagt, kommer der en video ind fredag, hvor jeg trækker de 2 vindere ud, så det bliver altså rigtig spændende. Der kommer billeder ind af de 2 andre præmier, på torsdag – så glæd jer! :-)

Min nye strik fra Noa Noa – blå og hvid stribet.
Min nye strik fra Noa Noa – blå og hvid stribet.
Har skiftet billederne ud, ser det ike fint ud?

10 kommentarer

 • flot strik!!og super dejligt der nu er større chancer for at vinde!:)jeg elsker du skriver “love caoline” det minder mig så meget om danmarks næste top mode, og det lyder så sød og godt!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak Karoline!Ja ikke? Det er da for fedt :-) – haha, jeg har det også fra Caroline Fleming, hvor er du sød! Knus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin strik(:www.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak Heidi! Er også selv helt vild med den! :-)Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig flot!! :-)Wow, dit værelse er godt nok pænt! http://justsmiiiile.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Rigtig flot strik, elsker dem også selv og synes det er skønt at de er blevet en trend igen! Kender også det med de veninder man aldrig bliver trætte af, var fornylig i Frankrig med en af mine veninder i laaang tid uden at blive trætte af hinanden, hvilket jo bare var skønt. Elsker din blog og er lige blevet fast læser!Jeg håber du også vil være fast læser på min, da jeg lige er startet. :) x//Mhttp://chainsofdaisys.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit værelser ser bare super flot ud, kan du ikke lave et indlæg evt. med flere billeder der fra, vil hellere end gerne se mere!!! -altså selfølgelig kun hvis du har lyst! M.v.h. Mariahttp://wardrobebyfashionistas.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ups, kan se at du allerede har lavet et lille indlæg om det i august :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M – Tusinde tak, er også vild med alle strik bluser – de er simpelhen så lækre! Ja, det med veninderne er simpelhen så fantastisk, elsker de veninder man bare kan være sammen med igen og igen o.s.v. De er uden tvivl de bedste! :-) Tusinde tak for at du er blevet fast læser og skønt du kan lide min blog!Selvfølgelig vil jeg da det, kigger forbi med det samme!Knus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wardrobe By Fashionistats – Tusinde tak søde du! Hehe, ja – jeg har fakitsk lavet et indlæg om det, men er selvfølgelig villig til at lave nogle flere! :-)Tusinde tak for dine søde ord! Knus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Outfit