BOHEME TOUCH

STRAPPY HEELS FROM MISS GUIDED

P1010064 P1010065 P1010066
Hej piger <3 Som lovet kommer disse ualmindeligt flotte hæle på bloggen, de er allerde mine yndlings hæle og jeg glæder mig sådan til at der kommer en anledning, hvor jeg kan iføre mig disse på. Jeg postede et billede på Instagram, hvor I kan se dem på (find billedet lige her) Om ikke andet glæder jeg mig til at have dem på, når vi har galla på skolen – der skal den have hele armen, jeg skal have fundet den fineste kjole, ordnet håret rigtig flot og generelt set fundet et smukt look. Har I nogle gode hjemmesider, hvor der er smukke, gulvlange kjoler, må I meget gerne indsætte et link i kommentarfeltet – så ville jeg blive så glad, for ej hvor jeg synes det er svært.

Jeg er stadig småsyg idag, men synes jeg kan mærke bedring, så håber jeg er helt på toppen imorgen – der er ikke noget værre end at være småsyg, synes jeg har svært ved at få udrettet noget i løbet af dagen – det er altså frusterende, kender I ikke det? I kan finde disse vidundere online hos MissGuided til 450 kroner, lige her – de fås forresten også i nude, need them badly!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BOHEME TOUCH