"We should all just start to live before we get to old! fears are stupid. so are regrets." - Marilyn monroe

STØVET LILLA, TAUPE & UNIKKE DETALJER

Hej igen søde piger, lige nu har jeg lige skåret noget lækkert vandmelon ud, da jeg simpelhen ikke har appetit til andet, nu hvor jeg ligger syg. Nu hvor jeg absolut intet kan foretage mig, andet end at ligge i sengen, se fjernsyn eller være på computeren, vil jeg arbejde videre på min nye blog –  det kræver bare så meget teknik, at få hele siden sat ordenligt op, men man skal jo starte et sted.
Jeg regner med at opdaterer jeg endnu engang ved aften, hvad indlægget skal omhandle ved jeg dog ikke endnu, skriv hvis i har ønsker. Jeg håber i får en skøn dag – 1000 kys og knus fra mig ♡

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"We should all just start to live before we get to old! fears are stupid. so are regrets." - Marilyn monroe