THE JACKET

Step by Step tutorial – #selfieready


Dette indlæg er sponsoreret af LOréal Paris
førfærdig IMG_7125 IMG_7130 IMG_7134
Hej piger! I dag skal jeg vise jer, min nye contour palette, Infallible Sculpt Palette, som er LOréal Paris’ svar på den bedste måde at lave ansigt contour på. Jeg har nu brugt dette wonder-product et stykke tid og kan simpelhen ikke være foruden det længere. Jeg har faktisk aldrig rigtig sat mig ind i, hvordan man skal påføre og opbygge den helt rigtige contour. Det variere sikkert også meget fra kvinde til kvinde, hvordan vi vælger at gøre det, men i dag vil jeg forklare Jer, hvordan jeg foretrækker at gøre det.

Jeg starter med at lave min makeup, faktisk kan man kalde dette basen. Her har jeg blot anvendt min foundation, pudder og eventuelt concealer til at dække pigmentforandringer og(eller urenheder. Altså bruger jeg hverken highlighter, solskinspudder eller anden form for blush.

Når jeg har lagt basen, bruger jeg LOréals Infallible Sculpt Palette. Denne påfører jeg således:

  1. Påfør den lyse del, highlighteren fra paletten, til at highlighte dine kindben, øverste del af panden og langs hagen. Aflsuttende kan man påføre highlighteren ned langs den midsterste del af næsen.
  2. Påfør nu den mørke pudder, lige under hvor du netop har highlightet med highlightcreamen. Dette gør at du definerer og former dit ansigt, hvilket skaber flot kontrast og mere spil. Har du i øvrigt valgt at påføre highlighteren langs næsten, skal du bruge den mærke pudder, til at ’indramme’ næsten, dette gør du ved at lave to streger ned langs næseryggen, hvilket får din næse til at fremstå slankere, da den bliver indrammet og derved kan du selv vælge hvor tæt du påfører disse streger.Afsluttende blender jeg min very flawless contour ind med makeuppen og så kan man vælge af slutte med at ’toppe’ contouren, med en smule solskinspudder for et mere fremtrædent og indrammet look.

Hvad synes I om guiden? Jeg håber I har kunne bruge den til noget, dog kan jeg tease Jer med, at I inden længe kommer til at se et fuldt look, hvor jeg har anvendt selvsamme palette samt at jeg også poster en video, hvori jeg påfører min contour. Stay tuned ladies! Vi skrives ved snart <3

 

YOUR THOUGHTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

THE JACKET