TOMMYCOHEN - Nye armygrønne shorts, feminine, rå og unikke.♡

Stella McCartney bag – amazing look and a romantic color

Så blev min største drøm lige pt. offentligt gjort for jer piger. Dette er nemlig lige præcis den taske, jeg har tænkt mig og investerer i, når jeg ellers har fået sparet op. Tasken er fra Stella McCartney, og har altid været en stor, men samtidig så fjernt ønske. Taksen er meget dyr, men jeg ved den kommer til at være alle pengene værd – og den skal nok blive brugt, for hver en krone. 

Hej søde piger,
Nu har i sikkert allerede regnet ud hvilken taske jeg har valgt, at gå igang med at spare op til. Nemlig én af Stella McCartneys smukke tasker. Jeg elsker alt det tøj og tasker Stella McCartney laver, det er så stilrent, gennemført og utrolig feminint. Åh altså! Jeg er faldet pladask for denne taske, farven, detaljerne og looket. Jeg håber inderligt, jeg kan få lagt mig et godt budget, så denne taske engang kan blive min – men det kommer til at kræve en masse deciplin fra min side, ang. shopping. :-)

Lige nu ligger jeg i sengen, med duften af Elisabeth Ardens skønne bodylotion, hårkur fra Redken, hudpleje fra Tromborg og er i fuld gang med at ligge neglelak, imens jeg drikker den skønneste te med hindbær. Jeg håber i får en fantastisk aften søde piger, husk at følg med på bloggen imorgen, en masse lækkerier venter jer. 1000 kys og knus fra mig <3

6 kommentarer

 • lækkert den har en fed rå detalje, super gennemført. Hvad koster den søde Caroline? <3Og så vil jeg sige tusinde tak fordi du nærmest gjorde det muligt at jeg kunne få chasmere strik trøjen glæder mig til at den kommer :)knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvilken model er det? :-)xoxoditteblom.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fed! Hvad koster den? :-))- Glæder mig til dit næste indlæg!Knus Majkenmajkencelina.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasken er super fed. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op en fed blog du har dig!!! Vi følger dig, håber du vil følge tilbage! :-)http://deuxdemondes.blogspot.com/Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker den taske. Har selv ønsket mig den i sort. Knushttp://fashionbylenat.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TOMMYCOHEN - Nye armygrønne shorts, feminine, rå og unikke.♡