Beachlife

Stay with me

DSC_9716 DSC_9717 DSC_9769 DSC_9774
Godmorgen piger <3 Åh er vågnet op med ondt i mavne og kvalme her til morgen, og oveni det også lidt feber :-( Det er så irriterende at blive ramt af det her i ferien, hvor der både er varmt og jeg bare ikke føler for at ligge i sengen når jeg ellers have andre planer for idag. Håber jeg bliver bedre meget snart! Jeg doper mig selv med hindbær og en masse vand med citron og ingefær, det plejer at hjælpe lidt.

Nu hvor jeg alligevel bare skal ligge her, kan jeg jo ligeså godt opdaterer Jer, hvilket jeg desværre ikke fik gjort igår. Jeg tilbragte hele dagen med skønne Christina, vi tog en tur ind til byen hvor vi spiste lækker frokost i solen, fra Torvehallerne – herefter tog vi på stranden, så jeg kunne tage nogle billeder af hende og hendes smukke gravide mave. Åh hvor er det altså bare noget af det smukkeste! Når man ser hende, kan man ikke andet end glæde sig til at det er ens egen tur – hun bærer sin mave SÅ smukt, og man kan se hvor lykkelig hun er. Billederne vil jeg poste måske allerede senere, da de fortjener at blive vist her på bloggen.

Havde helt glemt at vise Jer de ovenstående outfitbilleder, som min far og jeg tog på stranden forleden. Elsker lyset og looket billeder får på stranden, de bliver så lækre – især når man lige når den smukke solnedgang og aftensol. I kan finde min nederdel her, blondebh her og mine smykker er fra dygtige Eva Bibser // Perlen.M.E.ANTIK som I kan finde online på facebook her. Bindearmbåndet synes jeg er så smukt, og ligeledes er det fine sølv armbånd – de er unikke og passer perfekt til dette outfit i den sarte lilla farve. I kan også finde Eva // Perlen.M.E.ANTIK på instagram @Evabibser <3

// BLOGGERCHALLENGE! I would love to wear this amazing outfit on The Aria Resort, if I went to the colossal Haze Nightclub – this outfit will be perfect for a crazy night in Las Vegas! What do You think?
Love Caroline

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Beachlife