Another Isabel Marant look-a-like

Stay tuned for the new collection…. By me!

Skærmbillede 2014-07-15 kl. 10.25.29Moorning! Har såå meget at fortælle Jer, og dette er klart højdepunktet af dem alle. En del af Jer kender måske Regitse Rosenvinge? Do you remember? Har førhen taget flere outfitbilleder, hvor jeg har mine yndlings armbånd på derfra, som er af læder og pyton. I kan bl.a. finde indlægget her, hvor I kan se mine fine armbånd. Regitse Rosenvinge producerer håndlavet smykker til særdeles rimelige priser, udover dette synes jeg lige netop Regitses smykker er særlige og unikke, eftersom hun har pålagt smykkerne en spirituel dimension. Alle armbåndene har nemlig englevinge i tibetansk sølv, som har til formål at bevare gode energier. I kan læse mere mere om Regitse og hendes smykker på hendes hjemmeside lige her.

Smykkerne er lige mig! Jeg er vild med det rå, unikke og samtidig meget feminine look – derudover er jeg fan af at man kan bygge flere armbånd sammen, altså bare sammensætte ens egne favoritter og skabe sit eget personlige look, det er så fint og unikt. Jeg elsker at bruge sådanne armbånd på samme håndled som jeg har mit ur, det giver lige et ekstra touch og personligt præg. Især armbåndene af pyton og dem med sølv og guld detaljer er fantastiske! Jeg har været så heldig at få lov til at samarbejde med smukke og dygtige Regitse om en ny kollektion, som er designet af mig – er det ikke vildt? Jeg kan slet, slet ikke vente og har de fedeste idéer, som bliver fantastisk af få ud. De næste par dage skal jeg have tænkt mere over navn og budskab, hvilket jeg synes er mindst ligeså essentielt som selve designet af smykkerne – I kan altså godt glæde Jer! Indtil videre kan i forelske Jer i smykkerne online på Regitserosenvinge.com, inden den nye kollektion bliver lanceret. Hvilke farver og materialer er i mest inspireret af her til efteråret? Nogle ønsker, så må I endelig dele dem!
Love Caroline

4 kommentarer

 • Nanna

  Nogen brunlige, sandede naturfarver kunne være fedt. Ellers noget rigtig sommerligt i coral farvet :-) Og så skal det være noget med en masse fine glitrende sten, som er holdbare og ikke sådan lige falder af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Grå, Taupe, Amy grøn, aubergine, sølv, også en lilla der er lidt udefinerbar. Jeg har den på neglelak fra by k i farven Winther jasmin. Mener du engang også har haft fremviser den her på blogge. Den er vildt flot! Og ellers råhvid. Er glad for Python, læder og nogle glimmer glimmer perler eller sten af en art. Har selv story armbånd i sort og med 9 forskellige vedhæng i forskellige arter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækre farver <3 Jaa, den der lidt støvet lækre lilla farve er skøn – den kommer der 100p noget med. Lækre idéer, tak for inspirationen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Another Isabel Marant look-a-like