Raw Cashewgurt

Stay High

caroline final edits-19 caroline final edits-25 caroline final edits-33 Goodmorning girls! I går modtog jeg billeder, fra det shoot jeg fortalte Jer om i forrige uge. Billederne er taget af dygtige Jack FusellJeg synes de er SÅ fine og anderledes, hvilket jeg er vild med! Jack er virkelig dygtig som I nok kan se, han formår at tage stilfulde billeder med fokus på personlighed, hvilket jeg synes er altafgørende. I går var jeg til dansk skriftlig årsprøve, hvilket jeg har en ok mavefornemmelse omkring – det er aldrig lige så slemt til skriftlige prøver synes jeg – så det er bare rart det er overstået! Har I været til nogle årsprøver eller eksaminer endnu?

Toppen jeg har på er forresten fra Buch Copenhagen og er så fin – jeg har altid været vild med denne model, da den bare er så yndig og fin. Den kan bruges til stort set alt, også har den så mange fine detaljer – lige mig! Ligeledes er mine shorts fra Buch Copenhagen og koster 699,- de er altså et summer MUSThave – bruger mine så tit. Min jakke derimod er fra Muubaa, jeg har vist Jer enkelte sneak peeks af den – men nu kan I altså se den i action. Jeg er helt forelsket i den, den sidder fantastisk på også er kvaliteten bare i top. Det er en perfekt sommer- og forårsjakke da den er meget tynd, og det er svært at finde sådan en jakke. Det fantastiske ved denne, er altså at den også kan styles som en slags cardigan til vinter, hvilket jeg allerede glæder mig til. Så denne jakke er altså allyear-usefull. Jakken hedder Elbe og kan som sagt findes på Muubaa’s onlineshop lige her. Mine hæle er fra Twin-Set, de kan også købes i Buch Copehagen og mine smykker er fra Fashion By M.

//Goodmorning girls! Yesterday I received photos from my shoot with talented Jack Fusell, and I love them. I like the way Jack know how to take photos with personality combined with  a sophisticated look. I went to a danish exam yesterday – it feels soooo good to get through it. My top, shorts and shoes are from the danish shop named Buch Copenhagen – I am in love with all the items, they are so romantic and lovely! I have been looking forward to show you my new Muubaa jacket – I am in love, what do You think?

This jacket is amazing! It is perfect all year around, because you can style it into so many different looks. I love the asymmetric hem and the faded, vintage look. My new favorite and all year around musthave – find it online right here.
Love Caroline

 

6 kommentarer

 • Stine

  Hej. Vil du lave en video om dit hår som du lovede for et par indlæg siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej søde Caroline. sikke et flot outfit <3… hvor er det nu man kan se de ting du sætter til salg henne ? og kunne det nogensinde tænkes, når nu du har så mange flotte tasker, at din abaco pythin, mener den hedder Dan, kommer til salg? er så forelsket i den, og den sælges ikke mere.. øv ! bare et crazy spørgsmål ;-) fra en der synes din blog er fantastisk ! venligs Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Jeg har fået fortalt de ikke fører dem i butikken – men de kan bestilles hjem via dem altså tasken

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • wauw hvor ser du bare fantastisk godt ud! :)
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Non-specific Message Far this by-product

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Raw Cashewgurt