∙QUICK UPDATE∙

START DREAMING

Untitled-4
Untitled-5
Untitled-1
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-10-17 kl. 22.29.27Skærmbillede 2015-10-17 kl. 22.29.51Skærmbillede 2015-10-17 kl. 22.30.24
Hej igen piger <3 Nu hvor I er blevet en smule forsømt her på det seneste, tænkte jeg, at jeg ville lave et lidt anderledes indlæg, hvor jeg her til aften, vil vise jer mine seneste købe i H&M. Det er efterhånden læænge siden, jeg har taget mig tiden til at gå i H&M, jeg skal nemlig være i et særligt humør for at begive mig derind. Det er ofte en dag jeg er i mit meget inspirationsrige mood, samt har tid og overskud til at kigge mange styles igennem og udvælge de flotteste. Idag lagde jeg vejen forbi H&M, efter et morgenmøde hos Joe og faldt over alle disse fine items. Blev helt forundret over dem alle, så jeg kunne ikke vælge imellem dem ;-)

Det fine rosa undertøjssæt, er så romantisk, piget og smukt at jeg ikke kunne modstå det. Det er sjælendt jeg køber hele sæt, da der ofte er noget ved enten trusse eller bh’en der irriterer mig – det var der ikke her, så det kunne ikke være mere meant-to-be. Den hvide BH giver det flotteste løft, tro mig – det er helt vildt og den er nærmest helt uden push-up – miracle-bra is out.

Den turkise body-stocking var der ingen tvivl om skulle være min, jeg elsker bodystocking, både til ferier, byturer og som en ekstra fin detalje under en blazer, strikbluse eller skindjakke. De skal dog rockes til et ellers sofistikeret look, men gør man det, så gør en farve som denne sig rigtig, rigtig godt. Sation-kinomoen er ligeledes et must, mønsteret er så fint, en smule boho-inspireret og man kan måske også bære den til hverdag? Umildbart vil jeg give det et forsøg, så må vi se hvad det ender ud i. Eventuelt med et par skindbukser og en en stram high-neck bluse til.

Afslutningsvist, faldt jeg over det fineste natsæt længe – og ikke nok med det er sødt at se på, så er det tilmed helt igennem fantastisk at iføre sig. Det er silkeblødt og særligt bløde, langærmet bluser er et must her til vinteren – de kan bruges på de kolde vinteraftener- eller morgener under dynen. Håber I kunne lide dette indlæg – skriv endelig for inputs samt ris/ros. Jeg har lagt links til de items der pt. er til at finde online. Sov dejligt <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

∙QUICK UPDATE∙