How to stay tanned in the winter-period

Stars By P earring

PicMonkey CollageGodmorgen piger <3 Idag møder jeg sent, så havde lige tid til en hurtig opdatering her på bloggen. Forleden dag faldt jeg over dette fine LaLa Berlin tørklæde, som jeg er helt vild med! Det blev mit dage efter og jeg er så glad for det – har længe gerne ville have et, men har ikke kunne finde ud af om det var for mainstream – nu har jeg så til gengæld fundet et, jeg faktisk ikke selv har set før, hvilket jeg meget godt kan lide.

Jeg har helt glemt at få vist jer, disse fine og enkle øreringe som er fra Stars By P. Jeg synes de er SÅ elegante og de giver outfittet et ekstra fint touch – jeg er hverken til øreringe der er for meget eller for lidt og disse rammer altså plet! I kan finde dem hos en af Stars By P’s mange forhandlere, bl.a. Norr ellers kan I kontakte info@starsbyp.com. Vi skrives ved senere <3
Untitled-1

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

How to stay tanned in the winter-period