Keep it simple

STARBUCKS COFFEE

DSC_6650 DSC_6651 DSC_6653 DSC_6658
Nu kan jeg lave chai latte, te og måske også juice hjemmefra og tage med mig, når jeg er på farten. SÅ smart, og se lige engang hvor classy det kan gøres! Min søster og jeg fandt dette termoglas på Starbucks og måtte begge eje det – synes virkelig det er lækkert, at det er så stort, og det indbygget sugerør med glimmer i, er bare så fint :-) I sommers kan jeg huske, jeg tit stod og irriterede mig lidt over, at jeg ikke kunne lave en smoothie eller juice og tage med, fordi mange termoglas er beregnet til te og kaffe – men denne er jo perfekt til det! Jeg vil smutte i seng nu, så jeg er frisk til skole imorgen, sov dejligt!
Love-Caroline1

 

8 kommentarer

 • Det er vildt fedt.. Tillykke med det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Caroline kan du evt linke til det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg købte den på Bali, så har desværre intet link – vil tro den er til at få i enten Fields eller i lufthavnen <3

   Knus :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kunne meget godt tænke mig et link (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor er det fint :) sådan et bliver jeg da nødt til at eje. Så fint, og virkelig lækkert når man gerne vil have sin smoothie med sig på en fin måde (jeg er nogle gange nødt til at hælde min op i en brugt vandflaske hvis jeg har for travlt til at drikke den derhjemme) <3 jeg elsker låget og at det er en rose gold farve :)

  Jeg har forresten en forespørgsel til et blogindlæg: noget om din træningsrutine? Du har sådan en fin krop, med markerede muskler, og synes især dine ben er SÅ flotte! Så måske om hvordan du fik din krop så fin, gode råd hvis man vil starte med at løbe osv.? Kunne jeg personligt super godt tænke mig at læse om! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak smukke Nora <3 Ja, er den ikke fin? Synes også det er super smart at have med sig – og ja låget giver lige det sidste unikke præg.

   Jo, det er en rigtig god idé synes jeg – lover det kommer <3 Tusind tak for dine rosende ord, det varmer <3
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Keep it simple