PARTNER IN CRIME

SPRING NEWS

picmonkey-image2picmonkey-collage1picmonkey-collage
1. green parkajacket HERE / 2. Nude heels HERE / 3. Black ripped jeans HERE / 4. Dark denim jeans HERE / 5. Denim skirt HERE / 6. Rayban glasses HERE / 7. Striped espadrilles HERE / 8. Black underwear HERE / 9. Strappy heels HERE / 10. Rayban silver glasses HERE / 11. White knit HERE / 12. Striped shirt HERE / 13. White dress HERE 
_________________________________________
Godmorgen piger <3 Jeg sidder stadig i min morgenkåbe og drikker kaffe, for at prøve at vågne lidt op. Jeg var ude med nogle veninder igår og kan godt mærke jeg er ramt i dag, til trods for, at jeg blot var sent hjemme. Men søvnen, er nærmest det værste efter en bytur synes jeg – har I det også sådan? Om ikke andet, glæder jeg mig bare SÅÅ meget til at mødes med min veninde her inden længe til brunch, da det er lige hvad jeg har brug for, kan jeg mærke! Nu hvor man for alvor kan mærke foråret er lige om hjørnet, et det tid til nogle gaderobe opdateringer synes jeg, derfor har jeg fundet nogle lette forårsfund frem. Jeg er særligt vild med ripped jeans, behagelige og lette trøjet samt fine stilletter og espadrilles. Ih hvor jeg altså hungrer efter dét forår!!

Jeg synes herudover, at denimnederdelen med flæsedetaljerne for neden, er SÅ cool!! Den vil være perfekt at style med den grønne parkajakke, der også er et af sæsonens it-items. Hvilke items er jeres favoritter? Vi skrives senere piger, har de fineste outfitbilleder coming up!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PARTNER IN CRIME