WHITE

SPRING

Skærmbillede 2014-02-20 kl. 18.01.22Godmorgen sødeste piger :-) Åh et lækkert vejr der er idag, skønt med lidt forårs varme og sol. I må undskylde for at der i de seneste dage, stort set ingen indlæg har været – men jeg har simpelhen lavet noget hver dag, var i byen med de skønneste piger fra min klasse i fredags, efter arbejde – lørdag var jeg på arbejde og til 18års fødselsdag og idag skal jeg ses med min dejlige veninde, Christina <3 Den kommende uge er også fyldt med aftaler, så kan godt se på det hele, jeg skal være god til at strukturerer denne uge, hvilket jeg er elendig til… ;-)

Jeg glæder mig så meget til det kommende forår og sommer, og synes allerede man kan mærke det – forleden tog jeg på arbejde i en tyk strik og pelsvest, hvilket var sådan en dejlig følelse! Jeg synes selv jeg i weekend har båret lækre outfits, som jeg er så ærgerlig over jeg ikke har nået at få taget billeder af, men det lover jeg der kommer snarest. Udover outfitbilleder, har jeg også investeret i lidt forskellige lækre ting – I skal glæde Jer! På collagen kan I se en masse lækre forårstøj og accessories som jeg ville elske at eje. Hvad skal I lave idag?
Love-Caroline1

Sofie Schnoor iPhone cover // River Island jakke med sten // Mavebælte // Armbånd // Sort silketop // Tine K Home interiør // Sandal // Abaco taske // Sofie Schnoor stiletter // Valerie armbånd med sten // Billibi bikerstøvle // <3

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHITE