WINDY

SPRING BREAK

picmonkey-collage5picmonkey-collage6
Shirt HERE /  Blazer HERE / Jeans HERE


Hej piger! Jeg er hjemme for en kort stund, inden jeg skal i bio med nogle venner her til aften. Jeg har haft en rigtig mandag, på den ikke så fede måde. Startede ud med, at måtte skrabe min bilrude, med mit sygesikring, havde smidt mine høretelefoner væk, smadrede min iPhone-skærm og TROEDE (heldigvis!) at jeg havde mistet mine yndlings solbriller, som jeg ivørigt også bærer på ovenstående billeder. Tænkte virkelig da kl. var 12, og jeg var på vej i skole, at jeg meget hellere ville have blevet i sengen.

Den startede ellers dejligt ud, med den smukkeste løbetur, om Lyngby Sø i det fine solskinsvejr – så lidt positivt har der da været. Der skal jo være nogle mindre gode dage, før at man værdsætter de gode – er der ikke et ordsprog, der lyder sådan? Om ikke andet, ville jeg lige vise jer dette fine look. Jeg har længe lovet, at få denne stribede strik på bloggen, eftersom der kom så mange spørgsmål til den – hvilket jeg godt forstår, fordi den er virkelig fin!

Den er fra ASOS og er lige nu sat ned fra 1.100 kr. til 450 kr. – så det er nu man skal slå til, hvis man ligesom jeg, er helt vild med den. Det er en strik i virkelig god kvalitet og så synes jeg bare farven var så smuk. Hvad synes i?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WINDY